Wie zijn wij

AB-Connects is een bedrijventerreinvereniging die eind 2019 door enkele ondernemers werd opgericht met als doel het bundelen van de krachten van de bedrijven gevestigd op het bedrijventerrein Nieuwland – Meetshoven.

Om de opstart mogelijk te maken kon AB-Connects rekenen op financiële steun vanwege het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) én de Stad Aarschot.


Leden

Wie kan lid worden :
Bedrijven die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Nieuwland- Meetshoven.

Lid worden van AB-Connects kan op eenvoudige wijze aangevraagd worden door een mailtje te sturen naar info@ab-connects.be.
De bedrijventerreinmanager zal dan alles in het werk stellen om u zo snel als mogelijk tot de werking toe te laten.

Kostprijs :
Lid worden doe je voor een periode van 3 jaar.
Het eerste jaar is gratis, voor het tweede jaar betaal je 125 euro en voor het derde jaar 250 euro.

Onze naam

In AB-Connects staat de ‘A’ uiteraard voor Aarschot maar ook voor het feit dat ons bedrijventerrein een echte
A-locatie’ is.
Met een zeer goede ontsluiting via de E314 , een fiets(snel)pad én de aanwezigheid van een station in het midden van het terrein mogen we terecht zeggen dat we op mobiliteitsvlak een A-locatie zijn.

De ‘B’ staat dan weer voor Bedrijven en (Vlaams) Brabant.

Connects’ geeft aan dat we actief bedrijven in Aarschot willen samenbrengen, maar ook dat we een brugfunctie willen opnemen tussen deze bedrijven en de diverse relevante overheidspartijen (Stad Aarschot, Interleuven, …) .

Ook in ons logo wordt de link met Aarschot gelegd. De groen kleur verwijst naar duurzaamheid, maar ook naar de mooie groene omgeving waarmee het bedrijventerrein is omringd (Elsenhof, Meetshovenbos) .
In de blauwe meanderende kleur wordt de Demer weerspiegeld die door het volledige terrein loopt.

Bedrijventerreinmanager

Christel Gijsbrechts (bedrijventerreinmanager) is uw direct aanspreekpunt voor alle noden van en op het bedrijventerrein. Als lokale ondernemer kan ze perfect de link leggen tussen de noden van de ondernemers en de diverse stakeholders.
U kan haar bereiken via info@ab-connects.be.